2 Mart 2018 Cuma

Keten İple Denemeler



Şu kalın paket ipler yok mu, hani keten ip galiba? Onlarla tığ işi de çok güzel oluyor..Bardak altı mı, nihale mi? Yoksa fotoğraf çekimleri için dekorasyon şeysi mi? Size kalmış kullanım yeri..Ama tok duruyorlar, hasır gibi duruyorlar, bir de renk renkler artık, eskisi gibi kahverengiye mahkum değiliz sadece..Belki şu çanta yapılan iplerle, kağıt iplerle de güzel olur, denemek lazım..Daha hiç denemedim o ipleri..Parmağı acıtıyormuş falan filan bir şeyler duymuştum, canım tatlı, yanaşmadım bile..Ama denemeli, denemeden gitmemeli bir yerlere belki de daha çok acıtır öylesi..

Mutlu geçsin hafta sonunuz, aklınıza bu aralar en sık düşen güzellikleri deneyimlediğiniz cesur bir hafta sonu olsun bu seferki..



8 yorum:

  1. Merhaba, uzun bir ara vermek zorunda kaldım ama yine buralardayım. Bu iplerin farklı renklerinin çıktığını bilmiyordum, motifler de ne güzel olmuş, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Eskiden yazlık bluzler bunlarla örülüyordu benim de elim de 6-7 yumak vardı gelin kızıma ve torunuma bir örnek hırka ve yelek örmüştüm bir yumağım var büyük ihtimal bir oyuncak örebilirim onuda ,çok güzel bu ipler bir tane doğal renklisi kalmıştı.
    Yeniden cotton adıyla bükümlü olanları var şimdi:)Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa, çok güzel olur evet, ellerine sağlık..

      Sil
  3. Ne kadar güzel olmuş jüt iple yapılan herşeye bayılıyorum.
    Cesaretim olsa çanta sepet örerim.
    Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eevet, asıl adı jüt değil mi? şimdi hatırladım..Çanta fikri de süper, güzel bir model bulsam, ben de yapsam, ezbere hiç bir şey yapamıyorum hala, "göz kararı" derler ya, o yok bende:))

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...