26 Ocak 2017 Perşembe

Nazar



Artık alıştık tabii, bu sadece uçuşup yere bile değmeden eriyiveren kar taneleri kesmedi bizi..Kar görmeyen, kar tatili keyfi yaşamayan kentlerin nazarı mı değdi yoksa? :)) Aman canım, "nazar etme ne olur, taşın senin de olur", hem de bütün ızdırabı, trafiği kilitlenmiş daracık, bozuk yollarındaki sefaleti de hediyesi :))

 Yine de önlem almalı..Nazar boncuklarını oldum olası severim ben, kuşlusu, kalplisi, damlası, yuvarlağı, Hz. Fatma'nın eli, her şeklini..Ama bu, bence renkleriyle, minareleriyle, hilaliyle, tam Türk işi, en güzeli..Filiz Türkocağı tasarımı..Her tasarımı hayat dolu, cıvıl cıvıl, bu topraklarda doğduğuna, yaşadığına şükrettiriyor insanı, ama bu, ille de bu nazarlık..Ellerine sağlık, bize de neşe verdi, işlerken bile yaşadım coşkuyu, duvarda da çok güzel duracak eminim..Astığımda paylaşırım tekrar, bu halini heyecanıma verin..Burada paylaşırım ya da Hasmavi'de..Facebook'ta beni bulup beğendiniz değil mi? Hasmavi..

Hiçbirinize nazar değmesin, işiniz gücünüz hep rast gelsin..



6 yorum:

  1. ben de çookk teşekkür ediyorum o zaman :))

    YanıtlaSil
  2. Filiz Abla'nın desenlerini görür görmez tanıyorum artık. Çok özeller çünkü, hemen ayrılıyorlar başka desenlerden :)
    Ellerine sağlık Elifçim, ne güzel işlemişsin. Rabbim korusun seni nazarlardan, kem gözlerden, öperim çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanat da böyle bir şey değil mi? Desenler o kadar özgün, renkler öyle ışıltılı ki..Hepimizin boncuğu olsun bu, tasarlayana, işleyene, işlemeyi seyredene nazar değmesin:))

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...