14 Mayıs 2019 Salı

Nerede Kaldı Bu Yaz?



Dengemiz bozuldu..Ne zamandır uğrayamamışım buralara..Biraz iklim, dünyanın insanlar sayesinde gittikçe değişen, hoyratlaşan, ahengi bozulan ikliminden..Mayıs'ı ortaladık, bahar da yok ortada, yaz da..Zaten sanıyorum bu yıl baharı pas geçip doğrudan çöl sıcaklarına geçiş yapacağız..Biraz da, ülkenin insanlar sayesinde gittikçe değişen, hoyratlaşan, ahengi bozulan siyasal ikliminden..Bakalım burada baharı, yazı, kara kışı, hangi mevsimi getirecek günler bize..??






İşte tam da bu sebeplerle belki de sürekli üşümemiz bu aralar..Öyle olunca da, kıştan kalma bir projeyi paylaşabilirim Mayıs ortasında değil mi? Kıştan kalma bir battaniye..Motif "diamond", örmesi oldukça eğlenceliydi, hele de renk renk örmesi..Biraz baharat tonlarında benim battaniyem, hardal, krem, açık gri, koyu gri, bordo..Tam da üzerine kıvrılıp uyuklamayı hayal ettiğim bu koltuğun renklerine uygun..

Bir başlayınca örmelere doyamıyor insan, hele de baharı, yazı, umudu, huzuru beklerken bu aralar örmek, hep örmek, dertlerini değil ama hayallerini zincir yapıp birbirine eklemek terapi oluyor insana..Sahi berede kaldı bu yaz?
 

6 yorum:

  1. ellerine sağlık çok güzel görünüyor.battaniye örmeyi çok seviyorum.kullanmayı ayrı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten alışkanlık yapan bir şey, bitti mi, hemen yenisine başlayası geliyor insanın..

      Sil
  2. hala üşüyoruz ama ıhlamurlar, iğdeler, erguvanlar var çok şükür bize baharı hissettiren.
    Mevsimler değişti sahiden.Çocukluğumda 19 mayıs da yalova da denize girdiğimizi hatırlıyorum. Neyse sağlık olsun napalım, bekleriz gelene kadar.

    YanıtlaSil
  3. geldi geldi ankara'ya sonunda :))
    ne güzel işler bunlar
    ellerinize sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Darısı başımıza:)) teşekkür ederim..

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...