12 Haziran 2017 Pazartesi

Dolabımın İçi, Canımın İçi..



En sevdiğim iştir aslında dolapların o görünmeyen raflarını, çekmecelerini düzenlemek..Bazen benden başka hiç ama hiç kimse görmeyecek bile olsa, severim dolap düzenini ben..Konularına göre, bazen renklerine göre, boylarına göre, her düzen bana uyar :))

Genellikle dolap içlerini severim, gözümün önünde dağınık-karışık-düzensiz bir şey görmeye dayanamadığımdan, pek "vitrin" insanı da değilimdir ama, sonunda bir "Hemnes" sahibi de biz olduk.."Şöyle mi, böyle m"i diye çeşitli versiyonlar denedikten sonra, galiba oldu ruhuma göre..Yemek masasının arkasına yerleştirince, illaki bir raf da yemek kitaplarına ayrılmalıydı, kurabiye kalıplarına, renk renk kurulama bezlerine ama sadece en şık, en vitrinlik olanlarına ."Her şey ıslak kalsın" dedirtecek kadar süslü, kullanmaya kıyılamayacak kadar afili..

Bu arada bir çekmece mutfak önlüklerine, bir çekmece masa örtülerine, ama mutlaka bir çekmece de artık kendimizden başka her bir şeye bağladığımız şarj kablolarına.Bilgisayarda folder, evde çekmece..Seviyorum ben düzenleme işlerini..Ya siz?

5 yorum:

  1. Tam olarak bir dolap tutkunuyum. Cekmeceler benden sorulur. Aslinda kelimenin gercek anlami ile sorulur. Iclerindekileri oyle cok yer degistirirrim ki... Surekli anne su nerede, anne bu nerede diye bana sorarlar. Hep bu son. Bak bu cok iyi oldu. Aferin ban. Derim... Sonra yine baslarim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eyoo, yalnız değilmişim..Yaşasın tak tak takıntılılar:))

      Sil
  2. Tülin beni anlatmış . Son zamanlarda bir de dolap , çekmece içi kutulama işine sardırdım , pek pratik oluyor tavsiye ederim 👌🏼

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşılan, nerede melek kalpli varsa, orada düzen var, o zaman daha ağırlık vereyim ben de bu işlere..Bir gün üçümüz bir araya gelip dolap yerleştirelim hep birlikte, pijama partisi gibi :))

      Sil
  3. bende bu patiye katılmak isterim. çünkü en sevdiğim iş dolap içi düzenlemek.

    YanıtlaSil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...