1 Eylül 2015 Salı

Mutfağın Yenileri


Sulu transfere doyamamışken bir de etiketli onlarına rastlamaz mıyım? Rastlarım da, evdeki bazı cam kavanozlar, ıvır-zıvırlar etiketlere uygun şekilde değiştirilip hemen çalışmalara başlanmaz mı hiç?


Daha önceki seferlerde anlattığım gibi uygulama çok kolay, çok iyi sabitleniyor, ıslanınca, yıkanınca hiç bir şey olmuyor, oohh, güvenle kullanılıyor. Zaten ev için olan ve üzerinde adı yazan her şeye bayılıyorum, bunlar da çok hoşuma gitti yapıp bitirince.. 


Şimdi..Şimdi sıra biraz da mutfaktan çıkıp salona biraz "güz" dokunuşları katmakta..Sonbaharı yenilerle, yeniliklerle karşılamakta..Yok yok, alışverişe gitmiyorum, evin dolaplarından, elime geçenlerden, aklıma gelenlerden eve şöyle biraz yeni nefes, yeni ses, yeni ruh üflemeye çalışacağım, bu bile yeni bir mevsimle yeni bir ev yapmaya yetiyor..


7 yorum:

  1. Bayılıyor bu etiketlere ben !

    Çok şok olmuşlar. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Şık diyecektim , şok yazmışım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o kadar beğenmişsin ki, şok olmuşsun anlaşılan :)) canım yaa..

      Sil
  3. bayıldım bayıldım,bi vakit bulduğumda ben de yapacağım senden okuyup,izleyip:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok basit zaten, bayılacaksın sen de..

      Sil
  4. herşeyin adı belli olsun, etiketleme fikri çok iyi, ben baharatlıklarım da bunu yapmalıyım, herşeyi bildiğim için buluyorum :))))) bir başkası asla bulamaz, baharat bölümüm gayet düzenli, ip gibi ama ne nedir yazsam daha iyi olacak... emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. zaten bu baharatlık düzenleme olayı başlı başına sanat, hiç bir zaman yeterince kavanoz olmuyor, olsa da içine sığmıyor..Nasıl iş anlamadım..

      Sil

Ne dersiniz?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...